អត្ថប្រយោជន៍របស់គ្រាប់ជី សំរាប់សុខភាព
+ គ្រាប់ជីសម្បូរទៅដោយសារធាតុអូមេហ្គា៣ ដែលល្អសម្រាប់សុខភាពខួរក្បាល និងបេះដូង ហើយវាក៏មានផ្ទុកជាតិអូមេហ្គា៣ ។
+ សម្បូរជាតិសរសៃច្រើន ហើយអត្ថប្រយោជន៍របស់វាមានដូចជា ល្អចំពោះប្រព័ន្ធបញ្ចេញចោល ជួយព្យាបាលជំងឺក្ដៅក្នុង ការពារប្រព័ន្ធរំលាយអាហារ និងល្អសម្រាប់ស្ត្រីមានផ្ទៃពោះ។
+ គ្រាប់ជីគ្មានសារធាតុគីមីដែលធ្វើឲ្យប៉ះពាល់ដល់សុខភាព។
+ វាមានជាតិប្រូតេអ៊ីន២០% ខ្ពស់ជាងផ្លែឈើមួយចំនួន។
+ សម្បូរទៅដោយសារជាតិកាល់ស្យូមច្រើនជាងទឹកដោះគោ៥ដង។
+ វាមានផ្ទុកវីតាមីន C និងមានផ្ទុកជាតិដែកច្រើន
+ វាមានសារធាតុប៉ូតាស្យូមនិងល្អចំពោះសុខភាពប៉ុសម្រស់ដែលធ្វើឲ្យស្បែក ក្រចក និងសក់មានសុខភាពល្អ ៕
អត្ថប្រយោជន៍របស់គ្រាប់ជី សំរាប់សុខភាព
Reviewed by KHMER-INSIDER
on
March 09, 2016
Rating:

មតិយោបល់